Loisto Terveys

  UUSI KIPUMYYTTI-SARJA ALKAA

  Fysioterapiasta on usein valtava apu kroonisen eli pitkäaikaisen kivun hoidossa. Fysioterapian avulla kehitetään kivuliaan henkilön toimintatapoja niin, että hänen on mahdollista oppia hallitsemaan kipua ja estämään kipua hallitsemasta elämää. Fysioterapiassa löydetään myös keinoja aktiivisuuden lisäämiseen elämänlaadun parantamiseksi.

  Kipuun ja kivun kokemiseen liittyy kuitenkin paljon erilaisia harhakäsityksiä. Haluamme luoda parempaa tietämystä kivusta ja sen hoidosta sekä kumota yleisimpiä harhaluuloja kipuun liittyen. Tämän vuoksi julkaisemme viikoittain jonkin kipuun liittyvän yleisen myytin ja kerromme, miten monella eri tavalla fysioterapia ja fysiatria voivat auttaa kivun hoidossa.

  KIPUMYYTTI #1: ’’Jos liike sattuu, se vahingoittaa minua.’’

  Tämä on yksi yleisimmistä harhaluuloista kipuun liittyen. Vaikka jokin liike olisi kivulias, se ei aina kerro automaattisesti vahingoittumisesta tai vaivan pahenemisesta. Usein paikalleen jääminen voi olla jopa haitallista ja pahentaa kipua, joten liikkuminen kivusta huolimatta on tärkeää.

  Uuden tai tutkimatta jääneen kivun ilmaantuessa on tärkeää, että asiaan puututaan mahdollisimman pian. Jos kipu liikkuessa arveluttaa, fysioterapeutit ja fysiatrit osaavat kuntoutuksen ammattilaisina luoda hyvät ohjeet liikkumiseen tarkan tutkimisen jälkeen.

   

  Sähköinen ajanvaraus käytössä

  Loisto Terveyden sähköinen ajanvaraus on nyt käytössä. Voit varata ajan fysioterapeutille, OMT fysioterapeutille tai fysiatrian erikoislääkärille kaikkina vuorokauden aikoina täältä

  Lääkäritalo palaa juurilleen

  Loisto Terveys on avannut toimintansa Oulun keskustassa Lääkäritalon tiloissa. Palveluvalikoimaan kuuluu fysioterapian, OMT fysioterapian sekä fysiatrian erikoislääkäripalvelut. Aikoja voi varata toistaiseksi puhelimitse arkisin klo 8-13 numerosta 050 322 0049 tai sähköpostitse osoitteesta info@loistoterveys.fi. Sähköinen ajanvaraus tulossa.

  Tilaa uutiskirje

  Jätä sähköpostisi alle ja liity postilistallemme.